Logo/identitetsdesign

Logo / identitetsdesign

Har du en ny-oppstartet bedrift, eller trenger din bedrift en visuell “ansiktsløftning”? Er du på utkikk etter en logo eller et identitetskonsept? Vi i nettsett er opptatt av god design. Med god design mener vi design som fungerer estetisk, og som formidler et budskap. Designet skal også kommunisere til riktig målgruppe og si noe om hvem du og din bedrift er. Vi utfører både logo design og identitetsdesign.

logo-identitetsdesign

Design av logo

Når vi får i oppdrag å designe en logo, forsøker vi alltid å tenke forbi logoen. En logo skal være målrettet, den skal kommunisere viktige elementer ved bedriften og strekke seg inn i framtiden. Vellykket logodesign er også målgruppeorientert, den skal formidle det dere ønsker til de dere ønsker.

Det holder heller ikke at en logo fungerer i ett format. Når vi designer en logo tenker vi på alle tilfeller hvor man kan få bruk for den. En logo skal eksempelvis kunne brukes på visittkort, bedriftsdokumenter, nettside, i markedsføringskamanjer også videre. Denne bevisstheten gjør designprosessen mer målrettet. Det er viktig at en logo fungerer både i farger, i svart på hvitt og hvitt på svart. Dette gjør det enklere for deg å bruke logoen i flere medier og på den måten få mer oppmerksomhet rundt din bedrift.

Identitetsdesign

Logoen er en viktig del av et system: bedriftens visuelle identitet. En logo alene er ikke nok til å skape en helhetlig visuell identitet. Derfor tilbyr vi identitetsdesign. Hva som inngår i en identitetspakke varierer ut fra kundens individuelle behov. Vi tilbyr alt fra nettside, visittkort, brevpapir, konvolutter, menyer, brosjyrer, annonser, flyers, epost-signaturer – i korthet designer vi alt du ønsker å bruke i markedsføring av din bedrift.

Om man ønsker å starte med en logo er dette et utmerket utgangspunkt. Mange av våre kunder begynner med et oppdrag og kommer tilbake til oss når behovet melder seg og de ønsker flere markedsføringselementer.

Ta kontakt så finner vi ut hva som passer for deg, enten det er logo, identitetsdesign eller noe helt annet. 

January 2011
M T W T F S S
     
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31