Nettsett viser nye sider

Det må lages en bloggpost om at vi lanserer nye nettsider, det er obligatorisk, er det ikke?

Nettsett viser nye (nett) sider!

Hvorfor tar det så lang tid å lage en ny nettside til sin egen bedrift? Hvorfor måtte vi skjemmes i et helt år før vi kunne laste opp ny drakt og møte fremtiden? Det er ikke godt å si, men de fleste av våre kollegaer holder på like lenge eller lenger. Jeg snakket for ikke lenge siden med en vennebedrift som hadde brukt to år på å utvikle sitt design. Så kanskje ett år er akkurat passe?

Vi var uten tvil den verste kunden vi har hatt.

Vi syntes bare stygt om alt vi gjorde og holdt absolutt ikke deadlines. Titalls forslag ble refusert og ikke var kritikken konstruktiv heller. Det føles derfor som et lite mirakel at vi endelig kan åpne dørene og klippe snoren til en ny, responsiv nettside med enklere, renere design. Blogg har vi også nå. Det forplikter og kjennes noe ukomfortabelt, men spennende.

Det gjelder å praktisere som man predikerer, som folk sier i Unite’n.

Hva syns dere om den nye siden vår?

Si noe hyggelig da!

14 kommentarer til “Nettsett viser nye sider

  1. Håkon Johan Olsson sa,

    Imponerende! Smakfullt (skulle jeg tro) og profesjonelt. Og så intuitivt at selv jeg kan navigere som Eirik Raude, og slippe frustrasjonen som oppstår når man alltid trykker på de gale knappene.

    Grattis!

  2. Cecilie sa,

    Kjempefine nettsider! Gøy å få litt mer innblikk i hva dere jobber med, og hvorfor ting tar tid.. En bra nettside ser kanskje så lett ut at man ikke kan tenke seg at det tok særlig tid å lage den? Det er gøy å se utviklinga deres, stolt av dere og nettsetts gode progresjon! Tar av meg solhatten for team Marte-Ingvild altså, kjenner ingen andre jeg kan tenke meg kunne samarbeide som dere. Spennende å se hva fremtiden viser, skal følge med på bloggen. Bali sender sol og varme!

TA DEL I SAMTALEN

Epost-adresser vil ikke publiseres. Obligatoriske felt er merket med *