Nettsett

Nettsett

  • Nettside
  • Logo/identitetsdesign
  • Visittkort
  • Fotografering

Designprosessen for vår egen identitet startet som alle andre designprosjekter. Først må man forsøke å plassere sin egen bedrift i en større sammenheng, man må finne ut hvem konkurrentene er og hvem som er målgruppen. Man må også tenke igjennom hva man vil formidle gjennom layout og design. Vi kom fram til flere mulige løsninger og landet etterhvert på den løsningen du nå ser på skjermen. Vi ønsket å formidle en frisk identitet med personlighet, sjarm og profesjonalitet. 

Logo/identitetsdesign

Design av logo og identitet sprang ut fra et ønske om å blande profesjonalitet og lekenhet. Vi undersøkte markedet og laget noen forskjellige utkast. Til slutt fant vi fram til en logo basert på en ugle, samt en leken font. 

 Visittkort

I prosessen med å designe våre visittkort har vi lekt oss med våre designelementer og farger. Vi endte opp med et design som vi føler er en god kombinasjon av oppsiktsvekkende design og gode funksjonelle egenskaper.

Fotografering

Vi har selv stått for portrettfotograferingen som kan sees på om oss siden.

Nettside

Design og planlegging av Nettsetts nettside er basert på at vi trenger en nettside som er lett å oppdatere og som kan romme mye informasjon på en ryddig måte. Det er viktig for oss at potensielle kunder lett kan navigere rundt på nettsiden og finne den informasjonen de er ute etter. Vi føler vi har fått til et gjennomført webdesign med god utnyttelse av våre farger, designelementer og informasjon.


 


Følg oss på/

Vår Blogg
Twitter
Facebook

Kontakt/

Mail: post[at]nettsett
Tlf: 93432537/91861876
© 2012 Nettsett