Ny Nettside

NY NETTSIDE

Trenger du en ny nettside eller oppgradering av en gammel løsning? Sliter du med en gammeldags og tungvint løsning som vanskelig lar seg oppdatere? Legger nettsiden din (eller mangelen av en) begrensninger for deg og din bedrift snarere enn å bidra til positiv vekst og utvikling?

Vi i Nettsett brenner for gode og effektive nettløsninger. Vi er alltid oppdatert på det siste nye, i tillegg til at vi har lang erfaring, mange prosjekter og fornøyde kunder bak oss. Det som er viktigst for oss er at du som bruker av nettsidene erfarer at det produktet vi leverer passer som hånd i hanske til dine behov og er et stødig hjelpemiddel for å nå dine mål.

Hva skal til for å lage en vellykket nettside? Det handler om estetikk, men aller mest om funksjonalitet. Hva vil du oppnå med siden din? Hvordan formidler du det? Finner besøkende på siden enkelt fram?

SE NOEN AV NETTSIDENE VI HAR LAGET I DET SISTE

  •    Kunde: Cecilie Melli     
  •    Kunde: Litteratur på Blå  
  •    Kunde: Tonsenhagen fysikalske    
  •    Kunde: Unicare    

Pssst! Vil du se flere av prosjektene vi har jobbet med eller lese utsagn fra fornøyde kunder? Ta en titt på portfolioen vår.

HVA FÅR DU MED EN NY NETTSIDE UTVIKLET AV NETTSETT?  

Et effektivt og målrettet verktøy:
Vi spesialtilpasser løsningen vi leverer til dine behov og mål for framtiden. Det være seg å nå ut til flere kunder, holde de kundene du har oppdatert om nyheter, tilbud eller endringer, kjøre kampanjer eller selge varer.

En nettside som er lett å oppdatere og  endre:
Det trenger ikke å være vanskelig å drifte en nettside. Våre kunder klarer det helt fint, selv om mange av dem ikke hadde drevet med slikt før.  Vi anbefaler alle små og mellomstore bedrifter å velge WordPress som publiseringssystem, fordi det er enkelt, gratis og rett og slett det beste vi vet om. Derfor bygger vi alle nettløsningene våre på dette systemet.

En samarbeidspartner du kan stole på:
Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd. Det er viktig for oss at du som kunde føler deg godt ivaretatt i et samarbeid med oss. Vi får flest nye kunder gjennom våre eksisterende kunders positive omtale, og det er sånn vi liker å ha det.

Vi i Nettsett vet hva som skal til for å lykkes med en nettside og hvordan du bør velge publiseringsverktøy og deler gjerne vår kunnskap med deg. Hvis du ønsker en ny nettside leverer vi kvalitetssider i alle prisklasser. Vi vet at vi er av de rimligste leverandørene i markedet og er et ypperlig valg for små og mellomstore bedrifter.

Ã?NSKER DU Ã… KOMME I GANG MED DIN NYE NETTSIDE? FYLL INN SKJEMAET, SÃ… TAR VI KONTAKT 

January 2011
M T W T F S S
     
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31