“Vi forteller deres historie, formidler deres personlighet og legger til rette for en klar kommunikasjon mellom dere og kundene deres”

OM NETTSETT

Vi er opptatt av å levere over all forventning. Dette gjelder selve løsningen vi leverer, kundesupport, tilgjengelighet, veiledning og generell raushet og ærlighet. Vi er avhengige av hva du som kunde opplever i samarbeid med oss. Det er som regel gjennom fornøyde kunders omtale vi får nye oppdrag.

Webdesign er vårt hovedfokus, men vi leverer også logo-og identitetsdesign, grafisk materiell som kataloger og visittkort.

Vi er et lite, men effektivt byrå, med en praktisk og nysgjerrig innstilling til prosjekter. Vi lar oss raskt begeistre, og bygger entusiasme rundt hvert prosjekt vi tar på oss.

Vi tar vare på kundene våre. De er vår største og viktigste ressurs – og blir behandlet deretter.

VI ♡ WORDPRESS

Vi har spesialisert oss på Open Source publikasjonsverktøyet WordPress og leverer bare nettsider bygget på WP. Det at sider er bygget på WordPress, betyr at de er lette å oppdatere, presterer godt i naturlig søk og kan utvikle seg med bedriften etter at vi har skapt et godt utgangspunkt.

Vi mener at en nettside som bygges i dag, må fungere optimalt på alle skjermer og devicer for å skape en god bruker-
opplevelse. Derfor gjør vi helst prosjekter hvor vi får lage såkalt «responsive» design.

Vår interne kompetanse på WordPress er solid, i tillegg henter vi inn flinke programmerere til de fleste prosjektene våre.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål rundt WordPress.

VÅR AMBISJON

Vår ambisjon når det gjelder kommunikasjon på nett er å skape nettsider som tjener sitt formål og som er et godt verktøy for kundene våre. Estetikk prioriteres, ikke på bekostning av, men i tett samspill med funksjonalitet. Vi søker alltid å få et klart overblikk over problemstillingen i samarbeid med kunden:

1. Hvordan vil dere oppfattes?

2. Hvordan kan nettsiden hjelpe de besøkende?

3. Hvor teknisk kompetente er de som skal publisere på siden?

Alt dette danner bakteppet for at vi kan gjøre det vi gjør best: Å fortelle deres historie, formidle deres personlighet og legge til rette for en klar kommunikasjons-
kanal mellom dere og kundene deres.