Owc Power

HVA SYNS KUNDEN OM SAMARBEIDET

Vi ble anbefalt å ta kontakt med Nettsett i sammenheng med at vi ønsket å utvikle en logo for OWC Power. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet og opplevde en ryddig kommunikasjon- og arbeidsprosess. Vi er stolte av logoen Nettsett designet for oss og får mye positiv tilbakemelding på den. Vi har fått akkurat den logoen vi ønsket oss og den vil være en viktig del av vår profil i mange år framover.  Kreative og hyggelige folk som vi absolutt kan anbefale.


LOGO/IDENTITETSDESIGN FOR OWC POWER


KUNDE

OWC Power

OPPDRAG

Design av logo

Design av visittkort

NETTSIDE

http://www.owcpower.com

OPPDRAG

Owc Power er et nystartet selskap som arbeider med banebrytende teknologi innen bølgekraft. De ønsket seg en seriøs, enkel og robust, logo som illustrerte bølger og hav. Kunden ønsket seg en logo som kommuniserer til deres målgruppe. Etter at logoen var ferdigstilt ønsket OWC å få designet visittkort med sin nye logo. Visittkortet skulle ha et seriøst og profesjonelt design.

LØSNING

Vi designet en klassisk logo som vi mener er både målrettet og funksjonell. OWC har fått en logo som kommuniserer fornybar (grønn) energi, renhet og styrke. Logoen er enkel, robust og lett å huske. Vi føler også at den tematiserer innovasjon og nytenkning. Vi designet et enkelt, stilrent og seriøst visittkort i tråd med OWCs nye visuelle identitet.Følg oss på/

Vår Blogg
Twitter
Facebook

Kontakt/

Mail: post[at]nettsett
Tlf: 93432537/91861876
© 2012 Nettsett