Takk for oss!

Etter tre fine år i NettSett er tiden moden for nye eventyr. Vi vil bruke anledningen til å takke kunder, samarbeidspartnere og folk som har fulgt oss. Årene i NettSett har vært  lærerike, utfordrende og morsomme. Vi har vært med på mange spennende prosjekter og møtt flotte mennesker.

NettSett begynte som et lite prosjekt ved siden av at Marte skrev master i didaktikk og organisasjonslæring ved UiO. Etter et par måneder fikk vi nok å gjøre til at Ingvild, som på den tiden jobbet hos Cecilie Melli, ble med på laget.NettSett sier takk for seg.

Noen høydepunkter

Det virker naturlig å trekke frem noen høydepunkter.

Cecilie Melli

Vi skjøt gullfuglen når vi fikk lage ny nettside for Cecilie Melli. Det er lett å lage nettside med utgangspunkt i så vakre produkter, og lett å jobbe med kunder som har et så godt øye for design som Cecilie!

Lundhs

Vi arbeidet med Lundhs i mange år, og kan trygt si at de er en kunde som vi kommer til å savne. De har en slående vakker visuell profil som er laget av SDG, og da blir jo alt gøy! Vi laget først nettsiden deres og senere fagbloggen For Architects.

WordPress Meetup og WordCamp Norway 2013

Vi ble veldig glade når vi oppdaget at det var noe som het Oslo WordPress Meetup hvor vi kunne treffe likesinnede WordPress-entusiaster for å lære og snakke om fag. Vi traff mange flotte folk fra blant annet Metronet og fikk sjansen til å være med å arrangere WordCamp Norway 2013, hvor vi traff enda flere hyggelige fagfolk.

Cappelen Damm – Fagsnakk

Å jobbe med Heidi Helgestad og resten av  Cappelen Damm undervisning var kjempehyggelig! Multibloggen Fagsnakk holder koken, og utvider snart med enda en fagblogg. Gjennom Heidi ble vi introdusert til Norsk Klimanettverk, hvor vi fortsatt er aktivt med.

 

Livet går videre

Ingvild er webmaster og kommunikasjonsrådgiver på Norges musikkhøgskole på Majorstua og Marte er nettredaktør på Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo. Det er spennende å få jobbe med én nettside og én kommunikasjonsstrategi over lengre tid, man blir liksom kjent på en annen måte. Det er også veldig hyggelige arbeidsplasser med kunnskapsrike kollegaer.

Så det er i grunn med ganske lett hjerte vi takker for oss og lar NettSett leve videre som minner og erfaring. Å nå lære om nettkommunikasjon fra et internt ståsted gir enda bedre forståelse av hva som skal til for å lykkes, også over tid.

Takk for oss!

Ingvild & Marte

Tags: //

TA DEL I SAMTALEN

Epost-adresser vil ikke publiseres. Obligatoriske felt er merket med *