WordPress publiseringsverktøy

WordPress publiseringsverktøy (CMS)

Den brukervennlige publiseringsløsningen vi anbefaler til alle våre kunder er en av verdens største og mest populære «open source» løsninger, WordPress. Grunnen til at vi bygger alle sider til våre kunder rundt WordPressplattformen er mange, og her er noen:

Brukervennlig publiseringsverktøy (CMS)

Det finnes et endeløst spekter av funksjonalitet som med enkelhet kan tas i bruk på nettsidene. Fordi WordPress utvikles hele tiden vil de nyeste og mest innovative løsningene alltid være tilgjengelige og lette å koble seg til. Mange selskaper som lager nettsider for kunder bygger opp sitt eget publiseringssystem fra grunnen av, og dette kan føre med seg mange ulemper. Blant annet må slike publiseringsløsninger oppdateres jevnlig for å følge med på den raske utviklingen i markedet, og for ikke å glemme, blir det fort dyrt for sluttbrukeren. WordPress gir oss muligheten til å tilby brukervennlige sider, med de mest avanserte funksjonene tilgjengelig til enhver tid, til en billig penge.

Utviklet av og for brukere

Selve publiseringsløsningen er svært brukervennlig og lett å forstå. Baksiden og kontrollpanelet er intuitivt og publisering av tekst er en drøm. Vi forteller ofte kundene våre at hvis de kan bruke Word (Microsoft Office) kan de publisere med WordPress.

Lagt til rette for søkemotoroptimalisering

Søkemotorene elsker WordPress. Dette betyr at nettsidene vi lager for våre kunder presterer godt i det naturlige søket og på den måten skaffer dem flere kunder og mer publisitet.

Vokser med dine behov

De sidene vi leverer er et fantastisk utgangspunkt for små til mellomstore bedrifter. Fordi vi bruker WordPress kan nettsiden vokse med bedriften. Hvis man ønsker flere sider eller flere funksjoner er det en enkel sak. Fordi kundens behov endrer seg hele tiden mener vi det er viktig at deres nettsider kan endre seg og tilpasses deres behov.

Ubegrensede muligheter

Det er nesten ubegrenset hva man kan bygge på WordPress og hvordan man kan legge opp design og struktur. Vi kan også legge til rette for alle slags grader av teknologisk kompetanse (eller manglende sådan). Små blogger, store nettbutikker, flerspråklige nettsider, alt er mulig og enda mer blir mulig i framtiden!

Se noen av de nyeste nettsidene vi har bygget med WordPress som publiseringsverktøy

Wordpress publiseringsverktøy

Lurer du på om vi er noe å satse på?

Se hva du syns om nettsidene vi har laget med WordPress som publiseringsverktøy.

webdesign-LpBFølg oss på/

Vår Blogg
Twitter
Facebook

Kontakt/

Mail: post[at]nettsett
Tlf: 93432537/91861876
© 2012 Nettsett